Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Proč si zamilujete Munken Pure papír

Možná jste si všimli, že na výrobu některých bloků nebo třeba plánovačů používáme papír Munken Pure. Od klasického papíru se totiž v mnohém liší a má spoustu skvělých benefitů. Víte, které to jsou?

Pojďme se podívat trochu do historie. Jak Munken papír vůbec vznikl? Papír nedostal tento název jen tak pro nic za nic. Munken totiž znamená švédsky mnich. 

V roce 1871 byla ve Švédsku založena papírna a jelikož na stejném území (sto kilometrů severně od Göteborgu) žili mniši, celé místo se pojmenovalo podle nich – Munkedal. Stejný název dostala jak řeka, tak papírna, která uprostřed přírody tiskne papír už více než 150 let. 

Papírna Munkedal je dnes jednou z celosvětově nejekologičtějších papíren – každý den provozuje udržitelnou výrobu. Například dbá na to, aby se při výrobě nespotřebovalo příliš velké množství vody. 

Papír Munken má čtyři odstíny: kristal, polar, lynx a pure. My používáme odstín Munken Pure, který má lehce nažloutlou barvu a je velice příjemný na dotek. Právě díky tomu, že papír není zářivě bílý, je absolutně skvělý na psaní. Nebolí z něj totiž oči. 

 

A které produkty z Munken papíru vyrábíme?

Nedatovaný plánovač, týdenní, A4 na šířku

Poslouží jako diář, plánovač rodinných akcí nebo deníček vašich cílů či úspěchů. Nedatovaný plánovač v praktické velikosti A4 vás povede na vaší cestě k lepšímu já.

Nedatovaný plánovač, týdenní, A4 na šířku

 

To do list, midi

S tímto To do listem vám půjde práce jako po másle. Rozepište si mnoho denních povinností a škrtejte hotové.

To do list, midi

 

Můj zápisník A5

Kreativní zápisník obsahuje vše, co potřebujete k životu. Plánujte, sněte a zlepšujte se v tom, co máte rádi.

Můj zápisník A5

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.