Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

5 papírových produktů, které potřebujete tohle léto

Léto je čas, kdy můžeme odhodit diáře a počítače a věnovat se zase trochu sami sobě a našim blízkým. Vybrali jsme proto produkty, které vám pomůžou naplánovat společný čas nebo zabavit celou rodinu, když venku prší. 

1) Plánovač

Spousta plánů a málo času? To vám s tímto pomocníkem rozhodně nehrozí. Nedatované plánovače jsou ideální pro zapsání všech nápadů, plánů, dovolených, výletů, letních festivalů, ale i pracovních povinností. Všechno si přehledně rozepište a už se vám nestane, že byste něco nestihli nebo na něco zapomněli.

Plánovače navíc nabízíme v několika variantách: denní, týdenní i měsíční, a tak můžete své plány rozepsat tak, jak vám to bude nejvíce vyhovovat. A nebo plánovače střídejte podle potřeby, to je totiž úplně nejlepší.

Nedatované plánovače koupíte zde.

 

plánovače


 

2) Skicák

Nejlepší parťák všech introvertů a umělců. Skicáky nabízíme v několika velikostech a to s bílým i černým papírem. 

Skicák může skvěle posloužit taky jako:

Skicáky vybírejte zde.

 

skicáky


 

3) Zápisník

Zapomeňte pro jednou na poznámky v telefonu nebo rozepsané koncepty emailů. Začněte si své poznámky, nápady a myšlenky psát zase ručně. Uvidíte, že se najednou z takové maličkosti stane skvěle strávený čas jen vás a vašich myšlenek. A léto si o takový relax vyloženě říká. Tak se uvelebte na deku pod strom, vezměte do ruky zápisník a tužku a nechte své myšlenky volně poletovat po papíře. 

Určitě se vám bude hodit třeba tenhle prázdninově pruhovaný zápisník A5 s linko-tečkovanou lineaturou. 

 

zápisníky


 

4) To do list

Abyste už při balení na nic nezapomněli. To do list je skvělý pro sepsání seznamu věcí na tábor pro vaše ratolesti nebo pro vás na dovolenou u moře. A nebo soupis nákupního seznamu do školy (no jo, už se to blíží).

Co že jste to tam ještě nezapsali? Přeci knížka, opalovací krém, sluneční brýle a plavky! 

To do listy koupíte zde

 

to do listy


 

5) Sada pro kreslení a malování

A kdyby náhodou hodně pršelo a vy se chtěli něčím zabavit? Žádný problém. Vyzkoušejte sadu čtyř bloků pro kreslení a malování. Sada se stane skvělým pomocníkem, pokud s kreslením právě začínáte, nebo se chcete ve své tvorbě zlepšit. Bloky vás povedou od skici až po malbu.

Každý blok má jiný papír, na kterém můžete svou tvorbu trénovat. Vybírat můžete ze dvou formátů (A4, A5) a dvou verzí vazby (spirálová, lepená). Balíček výrobků obsahuje náčrtník, skicák na kreslení, skicák na akvarel a černý papír. Čmárejte, kreslete, malujte a chlubte se.

Sadu bloků pro kreslení a malování koupíte zde

 

sada bloků pro kreslení a malování

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.