Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

6 tipů, jak využít skicák jinak než na kreslení

Skicáky lze využít na mnoho způsobů, nejenom na kreslení nebo malování. Využití závisí samozřejmě na vaší kreativitě a potřebách. Může sloužit třeba jako místo pro zápisky, plánování a organizaci nebo z něj vytvořte fotoalbum či cestovní deník.

1. Zápisník nebo deník

Použijte skicák jako místo pro psaní poznámek, myšlenek, deníkových záznamů nebo seznamů úkolů. Budete mít vše pěkně na jednom místě a navíc se nemusíte bát nedostatku místa.

Zkuste třeba tento skicák Retro A4.

 

2. Bullet journaling

Vytvořte si svůj vlastní bullet journal – kombinace plánování, organizace a kreativity. Můžete si ve skicáku vytvářet měsíční, týdenní nebo denní plány, vkládat seznamy cílů, trackerů a dalších stránek, které vám pomohou zorganizovat život.
 

3. Velké plány

Pokud pracujete na složitém projektu, může vám skicák posloužit jako místo, kam budete kreslit náčrty, myšlenkové mapy, plány, postup, harmonogram nebo strukturu projektu. To vám umožní mít všechny informace pohromadě. Navíc můžete do skicáku cokoliv pohodlně vložit či nalepit. 

Pořiďte si třeba tento čtvercový skicák s mašlí a nic se vám neztratí. 
 

4. Fotoalbum

Není snad nic hezčího než prohlížet si vytištěné či vyvolané fotografie z cest a výletů, nebo fotky rodiny a přátel. Tím spíš, když máme všechny fotky pouze v digitální podobě v telefonu. Tak si nechte jednou za čas tyhle poklady vyvolat a nalepte je do skicáku. Připsat k nim můžete nejen datum a místo, ale třeba i vtipné hlášky nebo postřehy.

Chcete fotoalbum na míru nebo ho někomu darovat? Na obálku vám vylaserujeme jméno, datum nebo cokoliv budete chtít. Použijte náš online konfigurátor
 

5. Studium jazyků

Skicák může být skvělým způsobem pro studium cizích jazyků. Je totiž ideální na psaní slovíček, frází, gramatických pravidel nebo jiných jazykových poznámek. 

Vyzkoušejte k tomu třeba metodu skečnouting. Jak na to, vám poradíme v tomto článku.

 

6. Cestovatelský deník

Pokud rádi cestujete, skicák může být vaším cestovatelským deníkem. Kromě kreslení můžete zaznamenávat vaše dojmy, zážitky, vkládat lístky, vstupenky a další vzpomínky z cestování.

Pokud přemýšlíte, jak si takový cestovní deník vyrobit, přečtěte si tento článek.
 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.