Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

9 praktických tipů, jak využít měsíční plánovač na maximum

Měsíční plánovač není pouze kalendář. Může fungovat i jako účinný nástroj pro lepší organizaci každodenního života. Používat ho totiž můžete mnoha různými způsoby, a využít tak jeho potenciál na maximum. Udělejte z měsíčního plánovače hlavního pomocníka pro vaši každodenní produktivitu. Poradíme vám, jak.

Měsíční plánovač můžete používat pro osobní i pracovní účely, organizovat si díky němu čas i finance, ale skvěle poslouží i pro kreativní projekty nebo osobní rozvoj. Díky velikosti A3 je ideální pro velké cíle. Nemusíte šetřit místem a díky lepené vazbě můžete každý popsaný papír jednoduše odtrhnout a vzít si ho kamkoliv s sebou.

K čemu všemu se měsíční plánovač hodí?


1. Plánování úkolů 

Měsíční plánovač nabízí dostatek pro prostoru pro plánování všech vašich měsíčních aktivit a povinností. Můžete si do něj přehledně zapsat nadcházející zkoušky, pracovní porady, prezentace a schůzky. Pomůže vám udržet si jasný přehled nad tím, co vás každý den čeká, a lépe tak všechny úkoly plánovat.

 

2. Organizace osobních cílů

Kromě toho, že si do plánovače můžete zapisovat pracovní povinnosti, skvěle poslouží i jako plánovač osobního času. Zapište do něj všechno, co vás daný měsíc čeká – ať už je to domácí cvičení, kurzy angličtiny nebo lekce jógy. Každý měsíc můžete věnovat konkrétnímu cíli a sledovat svůj progres.

 

3 super jednoduché tipy, jak být více produktivní

 

3. Finanční plánování

Měsíční plánovač je skvělým nástrojem pro sledování vašich financí. Můžete do něj zaznamenávat své náklady, příjmy, plánované výdaje, termíny splatnosti a další povinnosti. Navíc si udržíte skvělý přehled o tom, za co třeba zbytečně utrácíte. Díky tomu si vytvoříte disciplínu a předejdete nepříjemným překvapením.

 

4. Kreativní plánování

Toužíte se v něčem zlepšit? Chcete mít přehled o svých projektech? Plánovač je skvělým pracovním nástrojem pro všechny umělce a kreativní duše. Plánujte své tvůrčí bloky, hlídejte termíny schůzek nebo si dávejte konkrétní cíle pro zlepšení. Měsíční přehled vám umožní proměnit vaše nápady v konkrétní kroky – a ty dotáhnout do konce.

 

Jak a v čem vám pomůže rituál pátečního odpoledne?

 

5. Zdraví a fitness

Pro ty, kdo dbají na své zdraví, může být měsíční plánovač skvělým partnerem. Do měsíčního plánovače můžete zapisovat třeba co jste každý den jedli, zda jste vypili dostatek vody, kolik jste uběhli kilometrů nebo si z něj udělat přehledný rozpis cvičení. Stačí si stanovit cíle a díky plánovači je jednoduše a systematicky plnit.  

 

Pro kolegy z práce: Diáře a kalendáře

 

6. Po všechny školou povinné

Studenti mohou měsíční plánovač využít třeba pro zapisování termínů zkoušek, výletů, školních akcí, deadlinů pro odevzdání projektů a prezentací a dalších povinností. Plánovač pomáhá udržet si přehled o školním harmonogramu, takže teď už na žádný úkol ani zkoušku nezapomenete. 

 

5 tipů pro organizaci sešitů a poznámek ve škole

 

7. Plánovač dovolené

Chystáte se na větší dovolenou, kde toho chcete hodně vidět a hodně zažít? Pak si udělejte podrobný plán právě v měsíčním plánovači. Zapište si do něj, kdy a kam letíte, kdy a v kolik se přesouváte z jednoho místa na druhé nebo na který den jste si koupili lístky na prohlídku důležitých památek. List můžete pak jednoduše vytrhnout a vzít na dovolenou s sebou. 

 

8. Jídelníček

Máte velkou rodinu a stále přemýšlíte, co budete vařit. Přilepte plánovač na lednici a před začátkem týdne do něj společně napište, na co máte v příštím týdnu chuť. V plánovači nechybí ani prostor na poznámky, kam můžete třeba zapsat nákupní seznam. 

 

9. Rodinný kalendář

Abyste si udrželi přehled o tom, kdo z rodiny má jaký program, není nic jednoduššího, než to všechno přehledně rozepsat do plánovače. Každý člen rodiny může mít svou vlastní barvu, abyste se v tom všem lépe vyznali. Díky přehlednému plánu dokážete lépe plánovat a organizovat váš každodenní život. 


 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.