Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Bobotubes: Drž správný rytmus celý rok

Bobotubes jsou ideální hudební nástroj pro děti, dospělé i profesionální muzikanty. Tyto jednoduché perkuse vám pomohou chytit správný rytmus, ale zvládnou toho mnohem víc.

Perkusní roury Bobotubes jsou bicí nástroj pro jednotlivce i skupinu hráčů, který pomáhá v rozvoji rytmického i melodického cítění. Základní sadu Bobotubes doplňují basové tóny Bobotubes Bass. Bobotubes Půltóny dotváří celou chromatickou řadu tónů. 

 

Diktujeme tempo...

Naše nálada a naše tempo se dá měnit zvenčí. Dokážeme převzít rytmus podle bubnování. Melodie dokáže podtrhnout nebo změnit naši náladu, vyvolat a zvýraznit emoce.

Tento efekt se často využívá a opravdu funguje. Setkat se s tím můžeme ve sportu, kdy rytmus udává tempo cvičení a pohybu. Divadelní a filmový zážitek zvýrazní správná melodie. Rytmus a hudba dokáže podpořit atmosféru a hrát na naše city. Pro pochopení toho, jak to funguje, je vhodná perkusní sada Bobotubes.

 

Chyťte správný rytmus...

Není nic snazšího, než si to vyzkoušet. Bobotubes jsou ideální hudební nástroj pro děti, dospělé i profesionální muzikanty. Tyto jednoduché perkuse vám pomohou chytit správný rytmus, ale zvládnou toho mnohem víc.

Díky přesnému nařezání jsou hrací trubky naladěny na tóny stupnice C dur. Pořídit si můžete základní sadu celých tónů. Pokud budete chtít hrát složitější melodie, bude se vám hodit doplňující sada půltónů a nebo bassové trubky.

 

Držte tempo a hrajte 

Díky správnému naladění nejsou hrací trubky Bobotubes jen hudební nástroj pro nejmenší, ale také zajímavý perkusní nástroj pro skupinu profesionálních hudebníků. Do začátku se vám může hodit Bobotubes notovníček, který vám pomůže ovládnout hrací roury. Bobotubes rozvíjí hudební projev, a tak můžete postupně hrát složitější melodie.

Nejzábavnější a nejlepší je hra ve skupině. Hrát můžete s kamarády nebo se spolužáky ve škole, kde by hrací trubky určitě neměly chybět. Společné hraní učí spolupráci a to nejen ve školách, ale je vhodné také pro firmy jako prostředek ke stmelování kolektivu při korporátním bubnování, školeních či firemních mítinzích.

 

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.