Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Netradiční formáty a jarní barvy. Představujeme kolekci nových zápisníků

S radostí vám oznamujeme, že uvádíme na trh další novinku – kolekci 18 zápisníků v netradičních formátech B6 a B5. V prodeji jsou ve variantách s linkami, čtverečky, nebo čisté. Obálky zápisníků jsou ozdobeny knihařským plátnem v různých barvách. 

„Po celou dobu se specializujeme na výrobu bloků a zápisníků a snažíme se zákazníkům přinášet vždy něco nového. Proto jsme se tentokrát rozhodli obohatit nabídku o ne zcela běžný formát zápisníků a to B6 a B5,“ vysvětluje zakladatel firmy Václav Kabát. 

Kolekce zápisníků v netradičních béčkových formátech dostala příznačný název Edice B. Zápisníky vyrábíme ve variantách s linkami, čtverečky, nebo čisté. Jsou svázány praktickou kroužkovou vazbou Twin Wire, díky které drží stále otevřené, což usnadňuje práci. 

Obsahují papír Holmen Book Cream 80g, který má příjemnou texturu a krémovou barvu – a navíc voní jako knížka (proto ten název). Dobře se na něj píše a díky lehkému zabarvení z něj nebolí oči. Obálka zápisníků je ozdobena barevným knihařským plátnem v jarních barvách. 
 

Zápisníky najdete tady. 
 

Edice B i s vlastní obálkou

Zápisníky doplnily kolekci čtyř skicáků s recyklovaným papírem ve formátech B4-B7. Skicáky z Edice B obsahují recyklovaný papír Ecoline 170 g, který je velmi příjemný a praktický pro kreslení i malování. Originální vzhled dotváří černé plátno. Jsou svázány v kroužkové vazbě Twin Wire. 

Skicáky z Edice B je také možné upravit na vaše přání – pomocí služby online konfigurátor si můžete vytvořit vlastní obálku tohoto skicáku. Laser do obálky vypálí obrázek nebo text. 

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.