Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Vytvoř si osobní poznámkový blok

Pokud si chceš pořídit svůj vlastní blok, cesta k jeho pořízení není zase tak složitá. Já se rozhodl, že si pro naši firmu a také pro náš dětský sportovní kroužek nechám vyrobit poznámkové bloky a zvládl jsem to hravě.

Servis od začátku až do konce

Vybral jsem si firmu s tradicí a zkušenostmi, která odvádí kvalitní práci a o moji zakázku se postarala od začátku do konce. Mohl jsem využít jejich stávající produkce, inspiroval jsem se existujícími výrobky a nechal si vyrobit přesně to, co jsem chtěl. Na začátku bylo potřeba ujasnit si přesnou podobu mých nových bloků.

Vše, co jsem potřeboval před objednáním, jsem si připravil s pomocí webových stránek výrobce a když jsem si přeci jen nebyl něčím jistý, pomohla mi sympatická paní produkční, která mi poradila, spočítala náklady a o mou zakázku se postarala a pohlídala ji od objednávky až po odeslání hotových bloků na moji adresu.

 

Blok na psaní a kreslení

Nakonec jsem se rozhodl pro dvě značně rozdílné varianty výrobků. Pro děti jsem nechal vyrobit hezký, ale v zásadě standardní zápisník. Chtěl jsem blok vhodný na psaní a kreslení. Velkou výhodou práce se zavedenou firmou je, že jsem mohl využít „polotovary“ pro standardní výrobky, které se daly upravit pro moje potřeby a to se přesně hodilo na notesy pro sportovní kroužek.

Vybral jsem si bloky velikosti A4 s dvojitou kovovou spirálou, která je rozdělena na tři části a díky ní se dají listy pohodlně otáčet až o 180º a samovolně se nezavírají. Náplň s padesáti listy je kombinovaná. Polovina listů v bloku je tečkovaná a druhá polovina listů je čistá. To poskytuje dětem dostatečný prostor a komfort, ale také volnost při psaní i kreslení. Navíc jsou listy provrtané a opatřené perforací, a tak se dají dobře odtrhnout a také vložit do šanonu.

S grafickou přípravou dat pro obálku mi také pomohli u výrobce. Je plně potištěná, jsou na ní barevné postavičky a titulka je přikryta čirým plastem, takže jsou listy zápisníku lépe chráněny proti vnějším vlivům.

 

Blok pro náročné

Pro potřeby naší firmy jsem chtěl zápisníky, kam by se daly dobře zaznamenat poznámky, nápady a náměty a zároveň dělaly opravdu dobrý dojem. Nakonec jsem se rozhodl pro bloky velikosti A5 s 60 listy, dvěma zakulacenými rohy a s vlastní tištěnou náplní, kterou mi u výrobce připravili i vytiskli. Na každé stránce krémového papíru s vyšší gramáží je logo firmy a prostor pro poznámky s linkovanou a tečkovanou předlohou pro psaní.

Desky bloku jsou z tvrdé kartonové lepenky a do nich je pomocí laseru vytištěno či vygravírováno logo naší firmy a grafika našeho nového projektu. Touto metodou je dokonce možné do jednotlivých notesů napsat jméno nebo věnování. Toho jsem využil, a tak má každý náš zaměstnanec opravdu vlastní a osobní blok, svázaný bronzovou twin spirálou, která krásně ladí s hnědými laserem zušlechtěnými deskami. Zápisníky jsem nechal opatřit praktickými doplňky - textilní záložkou, poutkem i s tužkou, gumičkou přes desky, která drží blok pevně zavřený a uvnitř notesu je praktická papírová kapsička.

 

Bloky pro všechny a pro každého

Spolupráce s odborníky se mi opravdu vyplatila a zjistil jsem, že vytvořit si vlastní blok není tak složité ani nákladné, jak jsem si zpočátku myslel. Pokud se zvolí vhodné řešení, může si člověk vytvořit vlastní blok, zápisník, skicák, diář, kalendář nebo třeba nabídkovou brožuru či knihu s recepty vlastně už od jednoho kusu.

 

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.