Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Zápisník nebo skicák s vlastní obálkou

Mnozí z nás už v dětství toužili mít svůj vlastní zápisník, deník, skicák nebo kroniku. Tehdy jsme to řešili různě. Kreslili jsme obrázky přímo na desky notesu nebo jsme ho různě polepovali. Originál to byl v každém případě, ale výsledek hodně závisel na naší šikovnosti a přiznejme si, ne vždy nám to dopadlo k naší spokojenosti. Zápisník nebo skicák s vlastní obálku se ale dnes dá vytvořit jednoduše a moderně – pomocí laseru.

Vytvořte si vlastní zápisník nebo skicák

Pomocí jednoduchého webového konfigurátoru si můžete vytvořit vlastní obálku sešitu, skicáku, zápisníku, bloku nebo třeba diáře. Vyrobte si svůj originál nebo nakonfigurujte vzhled osobního a originálního dárku.

Konfigurujte

Nové technologie dávají šanci navrhnout vzhled svého nového zápisníku nebo skicáku a zadat jeho výrobu z pohodlí domova a to už od jednoho kusu. Konfigurátor našeho blokařství je webová aplikace, která vás v několika jednoduchých krocích provede tvorbou nového bloku. Stačí přejít na webovou adresu www.bobo.cz/konfigurator a začít konfigurovat.

K dispozici je zde i návod pro obsluhu aplikace. Můžete se také nechat inspirovat v galerii již realizovaných zakázek. Prvním krokem je výběr výrobku, který se nejlépe hodí pro váš záměr. Vybírat můžete podle fotografií ve vysokém rozlišení a podle podrobného popisu výrobků. Pokud máte vybráno, klikněte na tlačítko konfiguruj a přejděte do samotného srdce konfigurátoru.

 

Jak na to?

Nyní můžete přejít k tvorbě vlastního originálního bloku. V konfigurátoru upravte vzhled obálky ve třech jednoduchých krocích. Zadat můžete vlastní text nebo si vybrat grafický motiv z galerie obrázků. Měnit se dá velikost a zarovnání jednotlivých prvků. Všechny úpravy se okamžitě zobrazují na náhledu, takže máte přesnou představu o tom, jak bude váš nový zápisník nebo skicák vypadat.

Možnosti úprav jsou široké. Vytvořte si nový deníček nebo připravte krásný osobní dárek pro rodinu a známé. Skicáky pro děti, fotoalbum nebo pamětní knihu pro novomanžele či knihu na babiččiny recepty a zápisník pro dědu.

 

S doručením až domů

Pokud jste spokojeni se svým návrhem, vložte upravený výrobek do nákupního košíku a dokončete objednávku. Připravenou grafiku přeneseme pomocí laserové technologie na desky vybraného výrobku a zašleme vám výrobek až domů.

Pokud chcete vytvořit blok pro svou firmu či zájmový spolek s vlastním logem, nebo zápisník se svým vlastním obrázkem,  obraťte na zakázkovou výrobu. V tomto případě budete potřeba grafiku pro laserování připravit individuálně.

Práce s webovým konfigurátorem je jednoduchá. Přejeme příjemnou zábavu a hodně radosti s novým zápisníkem nebo skicákem, ať už si ho pořídíte pro sebe, nebo ho někomu darujete.

 

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.